Ново Популарно Промоција
RKS SNIPER PRO 50cc
RKS SNIPER PRO 50cc
RKS SNIPER PRO 50cc
RKS SNIPER PRO 50cc
RKS SNIPER PRO 50cc
RKS SNIPER PRO 50cc
RKS SNIPER PRO 50cc
RKS SNIPER PRO 50cc
RKS SNIPER PRO 50cc
RKS SNIPER PRO 50cc
RKS SNIPER PRO 50cc

RKS SNIPER PRO 50cc

Цена: 1.190 еур
 

Кредитирање до 36 рати со л.карта, одобрување веднаш !

Детали за производот
Brand: RKS 
Модел:SNIPER PRO 50 4T
Мотор:50 кубика - 4 такт
Моќност:2.6 kw
Потрошувачка: 2L / 100km
Ладење:Воздушно
Стартер: електричен
Палење: CDI (палење со празнење на кондензаторот)
Пренос:Ланец
Масло за подмачкување:10W40
Акумулатор: 12N7F-MF
Предни / задни сопирачки: Диск / Влошка на сопирачките
Должина / Ширина / Висина: 2000x670x1100
Предни / задни гуми: 2,50-17/2,75-17
 
Цена: 73.000 ден