Ново Популарно
KYMCO SUPER 8 50cc 2Т
KYMCO SUPER 8 50cc 2Т
KYMCO SUPER 8 50cc 2Т
KYMCO SUPER 8 50cc 2Т
KYMCO SUPER 8 50cc 2Т
KYMCO SUPER 8 50cc 2Т
KYMCO SUPER 8 50cc 2Т
KYMCO SUPER 8 50cc 2Т
KYMCO SUPER 8 50cc 2Т

KYMCO SUPER 8 50cc 2Т

Цена: 2.390 еур
 
Кредитирање до 48 рати со л.карта, одобрување веднаш !
24 рати - 6.700 ден/рата
36 рати - 4.650 ден/рата
48 рати - 3.590 ден/рата
👉 Одобрување за 1 ден
 
KYMCO SUPER 8 MMC 50 2T
Димензии 2040x745x1135мм
Тежина 112кg.
Изведба
Мотор 49.5 cm3/2Т-2.5kW
Ладење Воздушно
Сопирачки диск/гуртни-14“/14“
Цена: 147.301 ден