Ново Популарно
APRILIA SR 200 GT SPORT
APRILIA SR 200 GT SPORT
APRILIA SR 200 GT SPORT
APRILIA SR 200 GT SPORT
APRILIA SR 200 GT SPORT
APRILIA SR 200 GT SPORT
APRILIA SR 200 GT SPORT
APRILIA SR 200 GT SPORT
APRILIA SR 200 GT SPORT
APRILIA SR 200 GT SPORT
APRILIA SR 200 GT SPORT
APRILIA SR 200 GT SPORT
APRILIA SR 200 GT SPORT

APRILIA SR 200 GT SPORT

Цена: 4.890 еур
Кредитирање на 48 рати со л.карта, одобрување веднаш !
 
 
Модел APRILIA SR 200 GT
Мотор  200cc 4 тактен
Тип Еден цилиндар , 4-тактен 
Максимална моќност 17.4 KS 
Ладење Водено
Менувач Автоматски
Стартување Електрично & Курбла
Предни гуми / Задни 110/80-14 / 130/70-13
Еуро 5
Старт/стоп систем

 
Цена: 301.000 ден