Ново Популарно
APRILIA SR 125 GT
APRILIA SR 125 GT
APRILIA SR 125 GT
APRILIA SR 125 GT
APRILIA SR 125 GT
APRILIA SR 125 GT
APRILIA SR 125 GT
APRILIA SR 125 GT
APRILIA SR 125 GT
APRILIA SR 125 GT
APRILIA SR 125 GT
APRILIA SR 125 GT
APRILIA SR 125 GT

APRILIA SR 125 GT

Цена: 4.390 еур
Кредитирање на 48 рати со л.карта, одобрување веднаш !
 

Модел APRILIA SR 125 GT
Мотор  125cc 4 тактен
Тип Еден цилиндар , 4-тактен 
Максимална моќност 11 KW 
Ладење Водено
Менувач Автоматски
Стартување Електрично & Курбла
Предни гуми / Задни 110/80-14 / 130/70-13
Еуро 5
Старт/стоп систем

 
Цена: 270.500 ден