Популарно Промоција
YADEA RAYMAN MT-3
YADEA RAYMAN MT-3
YADEA RAYMAN MT-3
YADEA RAYMAN MT-3
YADEA RAYMAN MT-3
YADEA RAYMAN MT-3
YADEA RAYMAN MT-3
YADEA RAYMAN MT-3
YADEA RAYMAN MT-3
YADEA RAYMAN MT-3
YADEA RAYMAN MT-3

YADEA RAYMAN MT-3

Цена: 1.250 еур
 
Кредитирање до 48 рати со л.карта, одобрување веднаш !
36 рати - 2.400 ден/рата
48 рати - 1.890 ден/рата

Најнова технологија Графен Батерија:72v26ah
Мах брзина: 56 км/ч. 70-100км опсег со едно полнење
Лед светла
KEYLESS GO
Дигитална Км 

Детали за производот
Brand: RKS BENELLI
ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
МОТОР : 2000W (макс. 4000W)
БАТЕРИЈА : 72V 26Ah
МАКСИМАЛНА БРЗИНА : 56 km/h
НАПОН НА ПОЛНЕЊЕ : 110V/220V 50-60Hz
ОПСЕГ НА БАТЕРИЈА : 70-100 км.
ВРЕМЕ НА ПОЛНЕЊЕ : 2 часа брзо полнење
ПРЕДНА/Задна гума : 90/90-12
ПРЕДНА/ЗАДНА СОПИРАЊЕ : Диск/тапан
ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА : 2,0 kW/час
ДОЛЖИНА : 1910 мм.
ШИРИНА : 710 мм.
ВИСИНА : 1075 мм.
РАСТОЈАНИЕ НА ТРКАЛАТА : 1325 мм.
МАКСИМАЛНА ТЕЖИНА 176 кг.
Цена: 77.000 ден