Ново Популарно
PEDA TEK 250cc 2023
PEDA TEK 250cc 2023
PEDA TEK 250cc 2023
PEDA TEK 250cc 2023
PEDA TEK 250cc 2023
PEDA TEK 250cc 2023
PEDA TEK 250cc 2023
PEDA TEK 250cc 2023
PEDA TEK 250cc 2023

PEDA TEK 250cc 2023

Цена: 2.290 еур
Кредитирање до 48 рати со л.карта, одобрување веднаш !
36 рати - 4.450 ден/рата
48 рати - 3.450 ден/рата
 
Мотор Еден цилиндар - 4 тактен со воздушно ладење
Зафатнина 250cc
Мокност 17кс
Дијаметар на клип / mm
Компресија /
Систем за гориво EFI
Палење Електро стартер и на курбла
Систем за ладење Воздушно
Преносен систем
Трансмисија Мануелна ( 1 доле - 4 горе)
Заден пренос ланец
Суспензија
Предна суспензија двојен амортизер
Задена суспензија еден прилагодив амортизер
Предни (in./cm.) 110/90-17
Задни (in./cm.) 130/80-17
Сопирачки
Преден систем за сопирање диск
Тип на рамка /
Систем на задно сопирање диск
Цена: 141.090 ден