Ново Популарно
PEDA TEK 250cc R line
PEDA TEK 250cc R line
PEDA TEK 250cc R line
PEDA TEK 250cc R line
PEDA TEK 250cc R line
PEDA TEK 250cc R line
PEDA TEK 250cc R line
PEDA TEK 250cc R line
PEDA TEK 250cc R line

PEDA TEK 250cc R line

Цена: 2490 еур
Кредитирање на 36 рати со л.карта, одобрување веднаш
Рата од 4.900 ден
 
Изведба
Мотор Еден цилиндар - 4 тактен со воздушно ладење
Зафатнина 250cc
Дијаметар на клип / mm
Компресија /
Систем за гориво EFI
Палење Електро стартер и на курбла
Систем за ладење Уљено
Преносен систем
Трансмисија Мануелна ( 1 доле - 4 горе)
Заден пренос ланец
Суспензија
Предна суспензија двојен амортизер
Задена суспензија еден прилагодив амортизер
Предни (in./cm.) 110/90-17
Задни (in./cm.) 130/80-17
Сопирачки
Преден систем за сопирање диск
Тип на рамка /
Систем на задно сопирање диск
Цена: 153.391 ден