Ново Популарно Промоција
PEDA TEK 250R 2023
PEDA TEK 250R 2023
PEDA TEK 250R 2023
PEDA TEK 250R 2023
PEDA TEK 250R 2023
PEDA TEK 250R 2023
PEDA TEK 250R 2023
PEDA TEK 250R 2023
PEDA TEK 250R 2023

PEDA TEK 250R 2023

Цена: 2.490 еур
Кредитирање до 48 рати со л.карта, одобрување веднаш!
36 рати - 4.850 ден/рата
48 рати - 3.750 ден/рата
 
Изведба
Мотор Еден цилиндар - 4 тактен со воздушно ладење
Зафатнина 250cc
Мокност 17кс
Дијаметар на клип / mm
Компресија /
Систем за гориво EFI
Палење Електро стартер и на курбла
Систем за ладење Уљено
Преносен систем
Трансмисија Мануелна ( 1 доле - 4 горе)
Заден пренос ланец
Суспензија
Предна суспензија двојен амортизер
Задена суспензија еден прилагодив амортизер
Предни (in./cm.) 110/90-17
Задни (in./cm.) 130/80-17
Сопирачки
Преден систем за сопирање диск
Тип на рамка /
Систем на задно сопирање диск
Цена: 153.391 ден