SYM SYMPHONY ST 200cc
SYM SYMPHONY ST 200cc
SYM SYMPHONY ST 200cc
SYM SYMPHONY ST 200cc
SYM SYMPHONY ST 200cc
SYM SYMPHONY ST 200cc
SYM SYMPHONY ST 200cc
SYM SYMPHONY ST 200cc
SYM SYMPHONY ST 200cc
SYM SYMPHONY ST 200cc

SYM SYMPHONY ST 200cc

Цена: 3.190 еур
Кредитирање на 48 рати со л.карта, одобрување веднаш!
 

Модел SYM SYMPHONY ST 200cc
Мотор  200cc 4 тактен
Тип Еден цилиндар , 4-тактен , Воздушно ладење
Максимална моќност 9 KW / 6500 (r/min)
Макс вртежен момент 3.0 N.m/6000 (r/min)
Најниска потрошувачка на гориво 450g / KW.h
Најниска брзина во мирување 1700 +/- 170 (r/min)
Работен волумен на цилиндарот 50 цц
Сооднос на компресија: 10.5:1
Палење C.D.I.
Менувач Автоматски
Стартување Електрично & Курбла
Предни гуми / Задни 110/70-16 / 120/80-14
Цена: 196.500 ден