Ново
MIGLIORI CAPRI 50cc
MIGLIORI CAPRI 50cc
MIGLIORI CAPRI 50cc
MIGLIORI CAPRI 50cc
MIGLIORI CAPRI 50cc
MIGLIORI CAPRI 50cc
MIGLIORI CAPRI 50cc
MIGLIORI CAPRI 50cc
MIGLIORI CAPRI 50cc

MIGLIORI CAPRI 50cc

Цена: 1.350 еур
Кредитирање на 36 рати со л.карта, одобрување веднаш !
 
Детали за производот
Модел: MIGLIORI CAPRI 50cc
Моќност: 3.8 hp
Тип на мотор: Еден цилиндар, 50cc - 4 тактен
Ладење: Воздушно ладење
Стартување: Електрично / Курбла
Палење: CDI-capacitor discharge ignition
Меѓуоскино растојание: 1,425mm
Работен волумен на цилиндарот 50 cc
Сооднос на компресија: 10.5:1
Тежина: 110 kg
Максимална брзина: 59 km/h
Систем за подмачкување: Автоматско подмачкување
Максимален вртежен момент: 3.1 (6000) Nm/r/min
Должина / Ширина / Висина: 1,850mm x 710mm x 1,130mm
Капацитет на гориво : 5 L
Свеќица : A7RTC
Предни / Задни Гуми: 120/70-12
Цена: 83.150 ден