Ново Популарно
SYM SYMPHONY ST 50cc
SYM SYMPHONY ST 50cc
SYM SYMPHONY ST 50cc
SYM SYMPHONY ST 50cc
SYM SYMPHONY ST 50cc
SYM SYMPHONY ST 50cc
SYM SYMPHONY ST 50cc
SYM SYMPHONY ST 50cc

SYM SYMPHONY ST 50cc

Цена: 2.290 еур
Кредитирање на 48 рати со л.карта, одобрување веднаш!
Mожност за плаќање од 6 до 48 рати❗
🔘48 рати - 3.490 ден/рата ✨
🔘36 рати - 4.450 ден/рата ✨
👉 Одобрување за 1 ден, аплицирање на
075/420-055 viber ✅
 
Модел SYM SYMPHONY ST 50cc
Мотор  50cc 4 тактен
Тип Еден цилиндар , 4-тактен , Воздушно ладење
Максимална моќност 2.8 KW / 6500 (r/min)
Макс вртежен момент 3.0 N.m/6000 (r/min)
Најниска потрошувачка на гориво 450g / KW.h
Најниска брзина во мирување 1700 +/- 170 (r/min)
Работен волумен на цилиндарот 50 цц
Сооднос на компресија: 10.5:1
Палење C.D.I.
Менувач Автоматски
Стартување Електрично & Курбла
Предни гуми / Задни 110/70-16 / 120/80-14
Цена: 141.001 ден