Промоција
SYM X-PRO 50cc DELIVERY
SYM X-PRO 50cc DELIVERY
SYM X-PRO 50cc DELIVERY
SYM X-PRO 50cc DELIVERY
SYM X-PRO 50cc DELIVERY

SYM X-PRO 50cc DELIVERY

Цена: 1.690еур
Кредитирање на 36 рати со л.карта, одобрување веднаш !
 
Детали за производот
Моќност: 4.8HP
Тип на мотор: 50cc - 4 Тактен
Ладење: Воздушно
Стартер: Електричен / Курбла
Пренос: Автоматски
Должина / Ширина / Висина: 1.900mm x 705mm x 1.135mm
Пренос / Задни Гуми: 110/70-12 / 110/70-12
Пренос / Задни Кочници: Диск / Гуртни
Цена: 104.100 ден