PEDA CUB SPORT 50cc
PEDA CUB SPORT 50cc
PEDA CUB SPORT 50cc
PEDA CUB SPORT 50cc
PEDA CUB SPORT 50cc
PEDA CUB SPORT 50cc

PEDA CUB SPORT 50cc

Цена:  1.250 еур
 
Кредитирање до 36 рати со л.карта, одобрување веднаш !

Детали за производот
Brand: PEDA
Модел: CUB SPORT 50 4T
Мотор:50 кубика - 4 такт
Моќност:2.6 kw
Ладење:Воздушно
Стартер: електричен
Палење: CDI (палење со празнење на кондензаторот)
Пренос:Ланец
Масло за подмачкување:10W40
Акумулатор: 12N7F-MF
Предни / задни сопирачки: Диск / Влошка на сопирачките
Должина / Ширина / Висина: 2000x670x1100
Предни / задни гуми: 2,50-17/2,75-17
 
Цена: 77.000 ден