Ново Промоција
RKS BENELLI VALERIO
RKS BENELLI VALERIO
RKS BENELLI VALERIO
RKS BENELLI VALERIO
RKS BENELLI VALERIO
RKS BENELLI VALERIO
RKS BENELLI VALERIO

RKS BENELLI VALERIO

Цена: 1.550 еур
 

Кредитирање до 36 рати со л.карта, одобрување веднаш !

Детали за производот
Brand: RKS BENELLI
ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
МОТОР : 2000W (макс. 4000W)
БАТЕРИЈА : 72V 20Ah
МАКСИМАЛНА БРЗИНА : 56 km/h
НАПОН НА ПОЛНЕЊЕ : 110V/220V 50-60Hz
ОПСЕГ НА БАТЕРИЈА : 80-100 км.
ВРЕМЕ НА ПОЛНЕЊЕ : 2 часа брзо полнење
ПРЕДНА/Задна гума : 90/90-12
ПРЕДНА/ЗАДНА СОПИРАЊЕ : Диск/тапан
ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА : 2,0 kW/час
ДОЛЖИНА : 1910 мм.
ШИРИНА : 710 мм.
ВИСИНА : 1075 мм.
РАСТОЈАНИЕ НА ТРКАЛАТА : 1325 мм.
МАКСИМАЛНА ТЕЖИНА 176 кг.
 
Цена: 95.500 ден