Промоција
MIGLIORI VITTORIA 50cc 4T
MIGLIORI VITTORIA 50cc 4T
MIGLIORI VITTORIA 50cc 4T
MIGLIORI VITTORIA 50cc 4T
MIGLIORI VITTORIA 50cc 4T
MIGLIORI VITTORIA 50cc 4T

MIGLIORI VITTORIA 50cc 4T

Цена: 1.450 еур
 

Кредитирање до 36 рати со л.карта, одобрување веднаш !

Детали за производот
Модел: MIGLIORI VITTORIA 50cc
Моќност: 4.2 hp
Тип на мотор: Еден цилиндар, 50cc - 4 тактен
Ладење: Воздушно ладење
Стартување: Електрично / Курбла
Палење: CDI-capacitor discharge ignition
Меѓуоскино растојание: 1,425mm
Работен волумен на цилиндарот 50 cc
Сооднос на компресија: 10.5:1
Тежина: 110 kg
Максимална брзина: 59 km/h
Систем за подмачкување: Автоматско подмачкување
Максимален вртежен момент: 3.1 (6000) Nm/r/min
Должина / Ширина / Висина: 1,850mm x 710mm x 1,130mm
Капацитет на гориво : 5 L
Свеќица : A7RTC
Предни / Задни Гуми: 120/70-12
 
Цена: 89.300 ден