Промоција
MIGLIORI MODENA 50cc 4T
MIGLIORI MODENA 50cc 4T
MIGLIORI MODENA 50cc 4T
MIGLIORI MODENA 50cc 4T
MIGLIORI MODENA 50cc 4T
MIGLIORI MODENA 50cc 4T
MIGLIORI MODENA 50cc 4T
MIGLIORI MODENA 50cc 4T
MIGLIORI MODENA 50cc 4T
MIGLIORI MODENA 50cc 4T
MIGLIORI MODENA 50cc 4T
MIGLIORI MODENA 50cc 4T
MIGLIORI MODENA 50cc 4T

MIGLIORI MODENA 50cc 4T

Цена: 1390еур
 

Кредитирање до 36 рати со л.карта, одобрување веднаш !

Детали за производот
Модел: MIGLIORI MODENA 50cc
Моќност: 4.7 hp
Тип на мотор: Еден цилиндар, 50cc - 4 тактен
Ладење: Воздушно ладење
Стартување: Електрично / Курбла
Палење: CDI-capacitor discharge ignition
Меѓуоскино растојание: 1,425mm
Работен волумен на цилиндарот 50 cc
Сооднос на компресија: 10.5:1
Тежина: 110 kg
Максимална брзина: 59 km/h
Систем за подмачкување: Автоматско подмачкување
Максимален вртежен момент: 3.1 (6000) Nm/r/min
Должина / Ширина / Висина: 1,850mm x 710mm x 1,130mm
Капацитет на гориво : 5 L
Свеќица : A7RTC
Предни / Задни Гуми: 120/70-12
Цена: 85.600 ден