Промоција
SYM FIDDLE III 50cc
SYM FIDDLE III 50cc
SYM FIDDLE III 50cc
SYM FIDDLE III 50cc
SYM FIDDLE III 50cc
SYM FIDDLE III 50cc

SYM FIDDLE III 50cc

Цена: 2.190 еур
Кредитирање до 48 рати со л.карта, одобрување веднаш!
 
 
Детали за производот
Модел: SYM 
Моќност: 4.9кс
Тип на мотор: 50cc - 4 Тактен
Ладење: Воздушно
Стартер: Електричен
Пренос: Автоматски
Должина / Ширина / Висина: 1.990mm x640mm x 1.070 mm
Пренос / Задни Гуми: 90/70-12 / 90/70-12
Пренос / Задни Кочници: Диск / Гуртни
Цена: 134.900 ден