Ново
SYM JET-X 125cc
SYM JET-X 125cc
SYM JET-X 125cc
SYM JET-X 125cc
SYM JET-X 125cc
SYM JET-X 125cc
SYM JET-X 125cc

SYM JET-X 125cc

Цена: 3.490 еур
Кредитирање до 48 рати со л.карта, одобрување веднаш!
 

Модел SYM JET X 125
Мотор  125cc 4 тактен
Тип Еден цилиндар , 4-тактен 
Максимална моќност 12.6 KS 
Ладење Водено
Менувач Автоматски
Стартување Електрично 
Предни гуми / Задни  100/90-14 
Еуро 5
Старт/стоп систем
Цена: 215.500 ден