Ново
PIAGGIO PRIMAVERA 50cc
PIAGGIO PRIMAVERA 50cc
PIAGGIO PRIMAVERA 50cc
PIAGGIO PRIMAVERA 50cc
PIAGGIO PRIMAVERA 50cc
PIAGGIO PRIMAVERA 50cc
PIAGGIO PRIMAVERA 50cc
PIAGGIO PRIMAVERA 50cc
PIAGGIO PRIMAVERA 50cc

PIAGGIO PRIMAVERA 50cc

Цена: 3.690еур
Кредитирање до 48 рати со л.карта, одобрување веднаш

Модел PIAGGIO PRIMAVERA 50
Мотор  50cc 4 тактен
Тип Еден цилиндар , 4-тактен 
Максимална моќност 4.2 KS 
Ладење Воздушно
Менувач Автоматски
Стартување Електрично
Предни гуми / Задни 110/70-11
Еуро 5
 
Цена: 227.300 ден