Ново
KYMCO XCITING S 400cc ABS
KYMCO XCITING S 400cc ABS
KYMCO XCITING S 400cc ABS
KYMCO XCITING S 400cc ABS
KYMCO XCITING S 400cc ABS
KYMCO XCITING S 400cc ABS
KYMCO XCITING S 400cc ABS
KYMCO XCITING S 400cc ABS
KYMCO XCITING S 400cc ABS
KYMCO XCITING S 400cc ABS

KYMCO XCITING S 400cc ABS

Цена: 7.590 еур
Кредитирање на 48 рати со л.карта, одобрување веднаш!

Детали за производот
Модел KYMCO XCITING 400
Мотор  400cc 4 тактен
Тип Еден цилиндар , 4-тактен 
Максимална моќност 36 KS 
Ладење Водено
Менувач Автоматски
Стартување Електрично & Курбла
Предни гуми / Задни 110/70-15 / 140/70-14
Еуро 5
Старт/стоп систем

 
Цена: 467.499 ден