Ново
KYMCO DTX 360
KYMCO DTX 360
KYMCO DTX 360
KYMCO DTX 360
KYMCO DTX 360
KYMCO DTX 360
KYMCO DTX 360
KYMCO DTX 360
KYMCO DTX 360
KYMCO DTX 360

KYMCO DTX 360

Цена: 6.590 еур
Кредитирање на 48 рати со л.карта, одобрување веднаш!

Детали за производот
Модел KYMCO DTX 360
Мотор  320cc 4 тактен
Тип Еден цилиндар , 4-тактен 
Максимална моќност 29 KS 
Ладење Водено
Менувач Автоматски
Стартување Електрично & Курбла
Предни гуми / Задни 110/70-14 / 140/70-13
Еуро 5
Старт/стоп систем

 
Цена: 405.900 ден