Ново
APRILIA SR 125 GT SPORT
APRILIA SR 125 GT SPORT
APRILIA SR 125 GT SPORT
APRILIA SR 125 GT SPORT
APRILIA SR 125 GT SPORT
APRILIA SR 125 GT SPORT
APRILIA SR 125 GT SPORT
APRILIA SR 125 GT SPORT
APRILIA SR 125 GT SPORT

APRILIA SR 125 GT SPORT

Цена: 4.490 еур
Кредитирање на 48 рати со л.карта, одобрување веднаш!
 
Модел APRILIA SR 125 GT SPORT
Мотор  125cc 4 тактен
Тип Еден цилиндар , 4-тактен 
Максимална моќност 11 KW 
Ладење Водено
Менувач Автоматски
Стартување Електрично & Курбла
Предни гуми / Задни 110/80-14 / 130/70-13
Еуро 5
Старт/стоп систем

 
Цена: 276.500 ден