Ново
VOGE 500RR
VOGE 500RR
VOGE 500RR
VOGE 500RR
VOGE 500RR
VOGE 500RR
VOGE 500RR
VOGE 500RR

VOGE 500RR

Цена: 6.490 еур
Кредитирање на 48 рати со л.карта, одобрување веднаш !
 
Мотор Два цилиндра сериски - 4 тактен со водено ладење
Зафатнина-Сила на мотор 471cc -34 KW (46 HP) / 8500 rpm-42.5 Nm / 7000 rpm
Дијаметар на клип 67 × 66.8 mm
Компресија 10.6:1
Систем за гориво Електронско C.D.I.
Палење Електро стартер и на курбла
Систем за ладење Водено
Преносен систем
Трансмисија Мануелна со спојка (6 брзини)
Заден пренос O-ring (ланец)
Суспензија
Предна суспензија Превртена вилушка со дијаметар 41мм - пат 156мм
Задена суспензија Единечен прилагодлив амортизер со лост
Предни (in./cm.) 41мм
Задни (in./cm.) /
Сопирачки
Преден систем за сопирање и обрач 2 диск сопирачки и ABS/ 120 / 70-17
Тип на рамка /
Систем на задно сопирање и обрач Диск сопирачка и ABS/ 160 / 60-17
Цена: 399.900 ден