Ново
CAMMELLO CLASSIC 50cc
CAMMELLO CLASSIC 50cc
CAMMELLO CLASSIC 50cc
CAMMELLO CLASSIC 50cc
CAMMELLO CLASSIC 50cc
CAMMELLO CLASSIC 50cc

CAMMELLO CLASSIC 50cc

Цена: 870 еур
Кредитирање до 48 рати со л.карта, одобрување веднаш!
 
 • Мотор: бензин 4Т
  Моќ: 1,9kW
  Зафатнина: 49,6ccm
  Максимална брзина: 45km/h
  Менувач: полу-автоматски со 4 степен менувач
  Тркала: 16"
  Сопирачки: диск/барабан
  Маса: 90kg
  Носивост: 230kg
  Производител: Migliori
Цена: 53.500 ден