CAMMELLO COMFORT 50cc
CAMMELLO COMFORT 50cc
CAMMELLO COMFORT 50cc
CAMMELLO COMFORT 50cc
CAMMELLO COMFORT 50cc

CAMMELLO COMFORT 50cc

Цена: 950 еур
Кредитирање до 48 рати со л.карта, одобрување веднаш!
 

Мотор: 4 тактен- бензин

Макс брзина: 45 km/h

Алумински бандажи
Менувач: полу-автоматски со 4 степен менувач

Ергономски потпирач за совозачот

Ветробран

Тежина: 86 kg

Сопирачки: Диск/ барабан

Зафатнина: 49.6 cc

Моќ: 1,9 kW@8000rpm
Производител MIGLIORI

Цена: 58.500 ден